My head is spinning

Nu snurrar det ordentligt, inte klokt vad tankarna helt plöstligt tagit fart! What to do?!
Inte mycket jobb i sikte och inte heller något körkort inte något över huvudtaget. Dags att ta tag i saker och ting kanske?  Igår så slog det mig helt plötsligt, som en komet oavnför slog det ner i huvudet VAD FASEN VILL JAG GÖRA! Vad vill jag egenligen göra? Framtiden är skrämmande desto snabbare tiden går och än har inte något beslut inför framtiden kunnats fattas. Jag vill, jag vill ge mig ut..ge mig ut i världen, se mig omkring. Jag vill plugga men vad vill jag plugga och vart? Frågorna och viljorna ploppar upp den ena efter den andra och jag vet varken in eller ut.
Nu snurrar det ordentligt, nu snurrar det riktigt ordentligt, my head is spinning..what to do?

,


mattedags

känner mig stressad. Hatar verkligen att känna mig stressad framförallt när man är ledig! Skulle tippa på att det har att göra med att mitt minne försämras för var dag och att det finns en hel del saker att ta i tu med?!
Har haft två sköna dagar med lite ledighet som spenderats väl med några timmar på stan med trevligt sällskap över en fika. Skulle egentligen varit ledig även imorgon men blev inringd..gutt eller inte..it dosen't matter, it's money! Hoppas på en någolunda soft dag iallafall! Någon som vet hur det ligger till på 30B? 
Nehe nu kanske man skulle ta och plocka fram miniräknaren för lite matteräkning. Kvällens träning fick tyvärr ställas in för att istället lägga tiden på lite arbete. kanske kan en promenad hinnas med innan kvällens mörker och kvällens soffsittande?

RSS 2.0