season five

projektarbetsdag idag och vi beslutade oss för att ta en ledig torsdag och istället köra på ett  morgonmöte på fredag. så min lediga dag till ära blir till att frossa i en massa avsnitt av the hills, säsong fyra. Har också lyckats hitta den nästkommande säsongen,det verkar som en spännande season five. Ta dig gärna en tjuvkik på trailern nedan. Enjoy


hundra dagar

och vi hejjar glatt..Nu är det bara hundra dagar kvar till studenten..wounderful!

less is more

jag erkänner jag är riktigt lat, jag har gått och blivit en riktig lat degis som inget hellre vill än att bara ligga hemma i soffan med en M&M påse i handen och en massa vänner avsnitt, I emit it. Men nu är dte bara sex veckor kvar innan det är dahs att dra fram sololjan och parymoodet så nu får det snart ta och hända något!!
och botemedlet till min lathet är en förnyad träningsgarderob. lite nytt och fräsht och jag får tillbaka suget

 

bride to be

Nu är det officiellt. All lycka till the man and bride to be!

fabulous

woho det är inte klokt vad snabbt en vecka går! haha, och vad har jag gjort under min lediga vecka? Nåja, jag har faktiskt gjort sånt man ska göra när man har lov. som att sova ut ordentligt om dagarna, ta en mysig fika inne i staden och så lite filmkvällar på det också. jag tycker detta låter helt fabulous. Jag har även varit duktig och gjort lite nytta som att städa hela huset och till och med städat hos mormor. någon träning o andra sidan har det blivit liite mindre av. 30 minuters core är det ända jag kan dra mig till minnes men jag har haft lov.
Det finns en hel del jag kanske borde gjort, lite skolarbete så att säga. Men den smällen får jag ta men jag är iallafall nöjd med mitt lov som för en gång skull verkligen varit ett lov, en tid för utvilning. Fast en vecka till skulle inte skada ?
Har även varit och kikat in lite godis för ögat inför studentbalen. Längtar!

fler kavajer ..



SKYTTEN

du har gott om energi och satsar hårt i alla möjliga sammanhang. Fina veckor för dig som vill klättra lite i karriären eller söker nytt jobb. Du kan också få upp farten på ditt kärleksliv. En annan sak som lockar är äventyr och resor, och ett miljöombyte kan visa sig mycket inspirerande.
    
kärlek / sex: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
kul / nöjen: ♦ ♦ ♦ ♦ 
tur / pengar:  ♣ ♣ ♣ ♣


hidden fantasy


cleaning out the closet

Att rensa är trots allt inte så tråkigt som det låter, det är ju riktigt roligt. Framförallt när man hittar både ett och ett annat man nästintill glömt bort att man ens ägt, som min jeansjacka?
Jag gillar att rensa, det får mig på bra humör. Jag menar nu behöver jag inte tänka på att skynda på att fynda mig en jeansjacka, tummen upp för det


Coco Chanel

A girl should be two things: classy and fabulous

höga höjder

okej, att jag själv förmodligen inte skulle våga mig på denna klack men drömma o andra sidan gör jag gärna ;)


the spring by...Mr Wang

Alexander Wang spring collection 2009, please enjoy it




read my lips

nehe nu ska jag ta och krypa ner i soffan framför tv med en varm chocklad och gårdagens lipstick jungle


dollarn

känner mig lagom sur faktiskt när jag väl tänker efter. då jag som haft planer om att skicka efter ett och ett annat plagg från diverse utländska sidor, nu ehlt plötsligt får utesluta det helt och hållet. hur fasen kunde dollarn höjas så extremt mycket på så kort tid? det är helt sjukt.  från  6 -8  till  nu hela 11 svenska kronor?  Hejdå fina fina plagg!

vill ha dig tillbaka

jag kunde inte rå mig för, tårarna rann hejdlöst ner över mina kinder. Kudden blev alldeles blöt och luftgångarna i min redan rätt så relativt täppta nästa täpptes till ännu mer. Det var inatt, som det slog mig. Inte försen nu inatt, efter två år, som det verkligen slog mig, sanningen har hunnit ikapp mig. Det sved till i hela kroppen, det svider än. Jag ville aldrig inte tro det, jag ville bara blunda.Jag vill fortsätta blunda men tvingas sluta, sluta blunda.Men det gör så hemskt ont, smärtan känns i hela mig, får hela kroppen att vrida sig, det gör så ont. Inse att jag aldrig mer kan krama om dig, få känna din lukt, eller sjunga tillsammans med dig gör verkligen ont, jag vill inte ha det så, det gör för ont!!
vill ha dig tillbaka, vill ha min bästa vän, snälla morfar kom!!




till minne av min bästa vän..

Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for them springing fresh from the word

Sweet the rain's new fall, sunlit from heaven
Like the first dewfall, on the first grass
Praise for the sweetness of the wet garden
Sprung in completeness where his feet pass

Mine is the sunlight, mine is the morning
Born of the one light, eden saw play
Praise with elation, praise every morning
God's recreation of the new day

Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for the springing fresh from the world

sommar sött




tänker mig en sommardag med massa sol & bad på stranden, eller varför inte
lite tidigare till och med? Varför inte Gran Canaria på påsklovet?
jo men jag tackar tackar, Hola Play del Inglés. denna lilla söta rosa skulle sitta fint
min sommarlängtan är ofantligt enorm

happy valentines day


glad alla hjärtans dag allihopa. ytterligare en hjärtans dag i ensamhet, haha, men what ever. tog på mig varmt och gympaskorna för en skönt långpromenad med mamma i det soliga vintervädret som kylde uppfriskande om kinderna.
sitter nu och fixar med anmälan till högskoleprovet som jag dessutom gjorde ett test på förut, gick hyffsat. men och andra sidan gjorde jag bara en liten del av  testet, och då tyckte jag det var klurigt. men jag har bestämt mig. den 28 mars gör jag högskoleprovet och med det säger jag punkt för ikväll och återgår till mina små knuttar nere.

deluxe


trcyk t-hirt gina tricot  jeans H&M  klocka ur&penn

forever and ever!


kärlek


överraskades idag av att pappa gav mig en dag tidig alla hjärtans dag present, mamma med på ett hörn också. Kärlek till er!


goose pimples


dagen till ära

dagen till ära lägger jag upp denna härlig sommarbild och säger ett stort grattis till caroline på 19års dagen. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


hannaojohn-

OH MY GOSH!  klickade in mig på denna denna snygg bloggen, veckans blogg, hannaojohn! Hur snygg är inte den, I totally love it!  Speciellt bilderna, dem får mig verkligen att vilja ha vår och strutta runt på en massa mysiga gator i någon europeisk stad. Kul att dem är två om en och samma blogg, extra kul att det är både en kille och en tjej som delar den. Sen går det bara inte att undgå att älska deras fantasisk snygga stilar, både hans och hennes sitter som en smäck, like it. Många plus från mig!

it's on I guess

Oh, jag hoppar av glädje för nu vart man förkyld igen, riktigt roligt! Huvudet är allt annat bered inför veckans komma skall.
Redan på torsdag är det återigen dags för prov, denna gången i psykologi på hela tre kapitel. förra veckans filosofiprov vet jag inte riktigt om jag vågar nämna något om, återstå att se.
Men, men vad kan man säga, it's on I guess!


på önskelistan

            på önskelistan: ett par jeansshorts och  varmare tider!!


middag på steak house

stort grattis till farfar på 79 års dagen, hurra hurra hurra!
senare blir det lyxig middag på steak house tillsammans med Julie, det kan inte bli annat än en härlig kväll och känner jag oss rätt, kommer det bli mängder av skratt! 
 

black and white

Perfekt dag! Dagen började med ett långt och mysigt frukostmöte på nilssons med söta Sanne från ABC-gruppen. Efter knappt en halvtimmes naturlektion bar det strax iväg mot kalmar med mammi. Hela poängen med kalmartrippen var att prova olika balklänningar men när vi väl var framme var det givetcis till vår stora förvåning stängt och inte känner vi till kalmar så väl så att vi vet fler butiker med liknande innehåll?
Men när vi ändå tagit oss ner så kunde vi ínte bara bege oss hem igen? Onej, det blev rundvandring i stans butiker och  för min del blev också black and white på fyra kök.

Efter ett par timmar bar det iväg hemåt Oscarshamn igen och där möttes jag upp av min sötnos Julie för en timmes Body Pump!  Nåja, nu börjar det allt att ta sig, träningen är igång!


made in sweden

 

sexigt abba-medley


RSS 2.0