now we talking


Now we talking. Nyss hemkommen från ett impulspass som bestod av Body Pump.
Jag har bara snackat en massa gojja och lovat mig själv att återuppta träningen nu i
säkert flera månader och det har inte blivit något utav det över huvudtaget, fören idag.
Nu jäklar ska det bli ändring men vågar vi lova att nu kör vi igång på riktigt?
Vad säger du Julie, are we in? ;)

lady in red


Foto: David Petterson

efter en lugn vecka väntar

efter en lugn vecka väntar en allt annat en lugn vecka
pluggpluggplugg bara en massa plugg.
jag som redan är fruktansvärt seg på att uppdatera kommer bli desto värre må jag lova.

nu ska jag återgå till mitt pluggande och snart blir det förhoppningsvis mat därefter en skööön dusch.
Lär ju behövas efter gårdagens bravader ;)

and I would like to have




från www.asos.com


fredagsmys


Fredagsmys tillsammans med mina bästa och det blev som vanligt en massa gott och så självklart kritiserade respektive berömde vi stjärnorna i Let's Dance.
Våra favoriter hittills hittade vi i killen som fick även oss vicka på rumporna,Morgan och så fångade även den cha cha dansande Laila uppmärksamheten. Go, Morgan, Go Laila!
En kväll fylld med skratt och så lite spökligheter men det finns inget som går upp emot våra myskvällar inte. I love you my sweethearts, tack


"hejdå"

Första skoldagen efter två veckors avslappnande jullov! Eller hur var det nu egentligen, var verkligen lovet så avslappnat?
Nej, frågar ni mig så var lovet faktist ganska så händelserikt fram tills jag föll pladask i en extrem förkylning.
Var det inte jobb, som det mesta av lovet (iallafall början) faktist bestod av så vart det lite julshopping i kalmar, mys och så partaj med dem bästa och så självklart lovets huvudsak, julfirandet.

idag bar det iallafall tillbaka till verkligenheten, första dagen i skolan på det nya året dock i gammal regi. nya schemat börjar inte försen på måndag. så varför skulle vi börja denna veckan nu igen?
jaja, hursom så var det en skön dag. riktigt kul att komma tillbaka men imorgon har jag fått order om att stanna hemma inte bara utav mina föräldrar ... Julia och Lucia instämmde.
Det är inte lönt att jag sätter min fot innanför skolans trösklar jag åker ut lika snabbt igen..om inte snabbare?!

dagens citat, citerat av Julia: " hanna ... vi ses inte imorgon, hejdå"

Förlåt ..

Vill bara hälsa förlåt till min lilla pärla som jag smittat med min förkylning!  Förlåt pumpkin men vill också säga tack för du faktist tog hand om mig och min rinnande röda näsa. haha. Hoppas du blir bättre snart gumman! 
Ring mig om du vill ha ett sjukligt sällskap. haha

pusspusspuss


Det är ta mig ...

Mitt 2009 kan jag inte riktigt påstå började som jag velat men o andra sidan inte helt oväntat. Min clownröda rinnande näsa övergick till en extrem förkylning med all inkluderat, rinnande/täppt näsa, tjock öm hals, huvudvärk och ömmande kropp. You'll name it!
Att  arbetskamraterna uppmärksammat förkylningen som nu pågått fram ochh tillbaka sen början av sommarlovet bör väl nästan betyda något? Men vad får man för svar av läkaren tror ni? Inte fasen fick jag något vettigt svar iallafall. 20 minuters väntan på ingenting.
Det är ta mig *** inte värt det! Till och med jag skulle kunna bli läkare om det där är det enda man behöver göra.

Nu ska jag återgå till mitt soffliggande och fortsätta tycka synd om mig själv. haha
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!
XoXo


Tjugohundranio

Dåligt med uppdatering. 

men jag vill börja med att hälsa er alla ett riktigt gott nytt år! De senaste dagarna har varit riktigt hektiska, jobbade för fullt vid jul och nyår. Har inte ens hunnit uppdatera juldagen och dess bilder, men & andra sidan så har min kamera fått något knäpp så jag kan inte ens föra över bilderna till varsig min dator eller pappas. Men så fort jag lyckats klura ut vad felet är så kommer både juldagen och nyårsbilderna att läggas ut tillsammans och kanske lite övriga bilder.
kan kanske lova ett bildinlägg månne?

Hur var ert nyår?! Bra hoppas jag för det var minsann mitt trots min clownröda rinnande näsa så blev det ett lyckat nyår för min del. och när man får spendera årets sista kväll och invänta det nya året tillsammans med sina bästa finns det faktist inte så mycket som kan gå fel. Thanks to you all!
Framförallt vill jag tacka mina allra bästa för det gångna året och för ytterligare ett år som jag redan nu vet kommer bli lika underbart om inte bättre, Tack Julia, Tack Lucia!

Ett 2008 har nu avslutats. Ett år som fört med sig mängder av fina minnen som vi kommer bevara men inte sörja för fler kommer dem att bli...Ett nytt år med nya tag, välkommen 2009. Välkommen!

RSS 2.0