Årets julklappar


presentkort på intersport trehundrafemtio kronor
presentkort för helkroppsmassage på salong fin
presentbiljet på saga
mina älskade hårprodukter, schampo & balsam samt serium från lanza
favoriten Donna i bodylotion och ..
tusen kronor

Nöjd som fisken i vattnet. vettiga och härligt varierande klappar för min del.
Hur var er jul och vad säger ni om era klappar?

we are the best

dålig på uppdatering. I know
dagen har till största delen spenderats med genrep tillsammans med de ca 192 deltagarna till årets jul-och nyårskonsert. och vilket ös vi bjöd på under kvällens två konserter. we are the best!
halsen
min är sket slut. Imorgon blir det en lång dag, jobb redan 07.00 och genrep plus den tredje och sista konserten klockan 19.00 i Döderhultskyrka. Gör ett litet besök vet jag.


Till er alla ...








Till er alla önskar jag er en riktig god jul och god fortsättning ...


GOD JUL

GOD JUL GOTT FOLK, då var det redan julafton igen. Det är inte klockt vad tiden går fort. Bara för ett par månader sedan låg man ute på öarna i den varma solen och stylade med sin snygga solbränna. Nu är man allt annat än brun på kroppen och den där sommarkroppen känner vi inte längre igen. Men vad fasiken gör det när det närmas sig julafton?! Det är trots allt nu som vi får äta hur mycket vi vill utan att behöva ha dåligt samvete.
idag blir det massa julmys med släkten.
Julmat med julfika på det och så självklart julklappsutdelning efter kalle anka.
Julstämmningen är på topp och i år firas julen återigen med alla samlade tillsammans med respektives och idag tillbringar jag även min julafton tillsammans med min älskade Julia. kan det bli bättre?! Nej jag kan nog inte tro så. det kommer bli en mysig jul i år om inte annat så ska jag se till att det blir det.
Men nu ska jag ta och göra mig färdig. strax beger vi oss till mormor, vad vore julen om den inte firades tillsammans med släkten i fliseryd?! 

En gammal tradition ska man föralltid hålla vid liv,  God Jul gott folk
Puss

time to work


usch för förkylning. tidigt drogs man ut ur sängen av syrran, time to work!
och inte för att jag är särskillt förvånad men precis nu när man bestämt sig för att faktiskt
ta tag i en hel del saker som tex. träningen så vaknar man upp och mår skit rent ut sagt.
not fair. men jobb blev det iallfall 07.00 till 11. 00 och så bjöd chefen oss alla på lite julmat så där
på morogonkvisten, gott var det iallafall.
begav mig till maxi för att införskaffa julmat och diverse saker för att sedan slänga mig i soffan och sova i lite mer än en timma innan det var dags att dra på postenflisen och jobba fyra timmar till.

ska vi säga sommar 2009 nudå?


Sommaren 2006, när man var i toppform som allra mest och så får vi inte
glömma lägga märke till den lille dykarn i bakgrunden. haha
Ska vi säga sommar 2009 nudå ?

http://friskvardshuset.net/index.htm

Äntligen J U L L O V som man har väntat på det den senaste veckan, för min del har de två senaste veckorna varit kaotiska. Fotouppgifter hit och matteprov dit, en drös av olika prov repektive inlämningsuppgifter hit och dit.
Visst ska inte klaga det är trots allt bara vårterminen kvar nu men lite fritid är väl inte för mycket begärt?
Min kropp har säckat ihop sig totalt och jag känner mig allmänt slapp i varenda muskel men det ska det minsann bli ändring på nu. Jullovet blir min comeback på friskvårdshuset och sen ska det inte bli något trams som att inte ha tid att träna, man ska alltid kunna ha tid för att hålla sin kropp i ett gott välmående.

För övrigt så klickade jag mig in på den nya fina sidan till fråskvårdshuset, http://friskvardshuset.net/index.htm och ett träningsschema skrivs nu upp. Hjälp mig se till att jag verkligen håller detta så det inte bara blir massa tomma ord som det vanligtvis blir.
 
Under jullovet startar mitt nya träningsår!   XoXo


vegetarisk kostlära

Godmorgon, God förmiddag eller snart eftermiddag, välj själva vilket som passar din på din dag.

För min egen del är det snart eftermiddag, vaknade hyffsat tidigt. tog tummen ur och satte mig faktist ner och pluggade vegetarisk kostlära inför morgondagens prov och så har det även blivit lite svenska på toppen av det.
Idag är det en ren pluggsöndag, känner att jag har mycket att ta tag i och som ska vara färdigt denna veckan. Lika bra att sätta igång. så nu blir det mera läsning och lite annat efter det ... dagens mål: hinna så mycket som möjligt innan gospelövningen 17.15

Take care / Hanna


Josh Groban och peppakakor


Tidiga morgonar resulterar alltid i en dag full av nytta.

Vid elva tiden var det solosångframträdande utav musikskolans elever på Biblotekets musikcafé. 
Vi bjöd till på stämmningsfulla julsånger samt en rad fieolmelodier vilket lokade många åskådare i alla åldrar. Väldigt trevligt.
fick många fina och uppmuntrande komplimanger från olika håll, Tack så mycket!
Framför allt stort tack till Katta, som vanligt stöttar. Och appropå henne, hon sjunger som en ängel, vilken röst!

Resten av min lördag har varit lugn och skön och jag har samtidigt gjort mycket nytta så som att pantat alla burkar vilket blev lite men sköna pengar, handlat och så övningskört...runt,runt,runt.. ja, jag gillar att köra runt.
Kasstat en massa glasflaskor sen min 18-års fest ( lite långt efter, men hey I did it=)
Sen så till dagens lilla myspys med mamma, det blev peppakaksbakning till Josh Groban - CD (min och pappas födelsedagspresent till mamma)

Har precis städat av övervåningen så nu ska jag hoppa iväg och göra mig iordning för mys med mina efterlängtade, Lucy & Julie. Förresten checka in deras bloggar:  http://luuce.blogg.se/  och http://juliee.blogg.se/ !

Nehe, nu pyser jag. Hejdå!          


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0