muntligt framförade

nu jädrar har jag kommit på det. har efter ett x antal om och med beslutat att ändra mitt ämne till svenska talet på fredag. nu gäller det bara att få ihop en bra och sammanhängande textet så redovisningen kan flyta på, förhoppningsvis utan några förhinder. ribban har nu sats relativt högt. det måste helt enkelt bara bli skitbra. gotta work, hard work work.


stockholm del två

efter en lång bildresa menlångt ifrån en tråkig sådan, tack för det goda sällskapet, var vi framme i stockholm där jag fick ett kärt och efterlängtat återseende med min bästa Sofie, och även min äldsta, med hela fjorton år av vänskap på nacken! Här nedan fortsätter stockholms visiten i bilder, enjoy it.






stockholm del ett





längtan

efter en kort skoldag med ett veckans ordförhör bar det av mot stan för en mysig fika med Julie samt en snabb spaning på nya sommarfavoriter. En sväng på netto och lite övningskörande senare sitter jag nu parkerad framför tv:n med min lilla bärbara i famnen. Bilder från stockholmshelgen kommer läggas upp inom kort .
Endast fyra veckor kvar, fyra veckor till sol och värme, förhoppningsvis! Känner mig rätt lagom vit, snarare rätt så kritvit, bilden nedan förklarar hur jag känner...



åtta kilometer

nu sitter jag wounderful vill jag påpeka. Dagen började tidigt. redan klockan 07.00 bar det av för ett studiebesök på liu,  Linköpings Universitet. Ditresan var lång och tung vilket jag tog mig an en powernapp som faktiskt varade hela vägen. Efter ett första välkomnande informations mötet, var aktiviteterna etc i full gång. Det vart en heltrevlig dag tillsammans med Malin och Fridah, som bjöd på en gudomligt god kladdkaka dem hade bakat. Well done, haha! Malin och Fridah tog ocksåmodet till sig och höll i en orm, själv, som den ormrädda lilla tönt jag är lyckades iallafall klappa den och hålla den om baken. Nu är dock önskan att jag hade hållt i den helt, men små framsteg sakta men säkert är väl bättre än inga framsteg alls? Väl hemma blev det en 8 kilometers runda, en välbehävlig runda. så nu sitter jag som sagt riktigt wounderful, nyduchat framför brasan och bara njuter. long time since..



män som hatar kvinnor

Tillbaka till lilla Oskarshamn. Har verkligen haft en wounderful weekend i huvudstaden tillsammans med min Sofie och som jag har saknat det lilla fröt. Hur som helst, helgen har på alla sätt och vis varit kanon. Det blev en catching up kväll med film och godis ( kanske inte våra bästa filmval precis, haha). Lördagen spenderades med en heldag med en hel del shopping därefter bar det av till en närbutik för inhandlande av kvällens midddag. Kvällen till ära blev det ett lyckat partaj med tjejmiddag och Berns. Efter en lång natt och en heldel dansande var mina fötter glada över att hoppa ur skorna och nattinatta. Låt mig sumera det hela som en lyckad helg som snart skall göras i repris. Blev dock inte riktigt så många bilder som jag hade tänkt mig, men bilderna som rymmer kameran kommer läggas in senare ikväll om inte, så imorgon.

Nu blir det till att fixa till mina veckans ord som ska redovisas imorgon direkt efter förhöret på förra veckans ord, som också bör pluggas på! Ikväll blir det biomys med mina fina flickor. Män som hatar kvinnor, den sägs väl vara bra har vi hört?

tick tack

Varför går det så sablans segt? Vet inte hur länge jag suttit här och bara ugglat, säkerligen timmar. Måste blir klar med mitt Strinbergarbete och det är nu så att jag kan unna mig en stund framför tv:n senare ikväll.  Funderar på att dra ut och springa en runda också, om jag hinner såklart. Verkar som jag bör öka tempot om något ska hinnas med överhuvudtaget, femmans växel kanske? Okey, let's go.

chiquitita

ABBA vad mer behöver jag säga. Dem är helt klart en klass för sig. Fantastiska låtar. Agnetha och Frida sjunger som gudinnor. Jag kan faktiskt inte undgå att vara ett abba-fan. chiguita ger mig gran canaria längtan så vart enda hår på kroppen står.  Lovely


ett kärt återseende

NU så är det bestämt och äntligen, som vi har snackar fram och tillbaka, planerat och omplanerat. Men nu är det färdigplanerat. På fredag beger jag mig iväg till stockholm för att tillbringa hela helgen tillsammans med min efterlängtade Sofie, soffapoffan!  Lucia har varit urgullig och erbjudit mig skjuts upp, tack babe, ska bli skönt med gott sällskap.
Nu ska jag återgå till mitt skrivande, försöka ta tummen ur och bli klar någongång så jag kan få njuta framför tv:n och Desperate Hosuewife om cirkus tio minter. Kan det tänkas gå? Hoppas på det i alla fall. På återseende


rena rama kapet

Oh my oh my. Nu är det offesiellt att min lathet verkligen tagit över kontrollen. En med drös skoluppgifter ligger nu framför mig och som bör göras pronto. Allt ska vara klart för inlämning i slutet av veckan. A busy week for me så satt säga.
Har för övrigt haft en lugn helg. Igår var det årets första gospelkonsert, en riktig rivstart på vad som komma skall. Både fredag och lördag bjöd myspys. Så ska det låta i fredags och i lördags fick jag till uppgift att vara hundvakt så mina bästa kom och höll mig sällskap med diverse godsaker, tack tjejer!
 Love at first sight. lördagsförmiddagen spenderades tillsammans med luce och en fika på stan. Vi tog oss öven en liten rundvandring i den stora staden och jag fann min nya stora kärlek för endast 349 kronor på dinsko, rena rama kapet!
Så nu är det bara den riktiga våren jag väntar in för än är det lite för tidigt att bära dem, men ack vad jag längtar! Är dem int snygga?


RSS 2.0